Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Trafik Polisleri Okul Servislerine Denetim Yaptı

Türkiye'de Yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla resmi ve özel okullarda 18 milyonun üzerinde öğrenci ve 1 milyonu aşkın öğretmen bugün dersbaşı yapıyor. Şanlıurfa'da ise ilk ve orta öğretim yılında 780 bin Türk, ve 70 bin Suriyeli öğrenci için yeni öğretim yılı başladı.

Şanlıurfa'da öğrenci servisleri 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk gününde polis trafik ekiplerince denetlendi. Denetimlerde, araç sürücülerin evrakları kontrol edildi, araçların yeterlilikleri, öğrencilerin kullandıkları emniyet kemerlerini incelendi.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının bugün başlamasıyla beraber Şanlıurfa'da çok sayıda okul servisi trafiğe çıktı. Bu kapsamda Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Haliliye ilçesi Mozaik AVM önü başta olmak üzere mega kentin birçok noktasında okul servisi denetimi gerçekleştirdi. Uygulama noktası oluşturan ekipler, durdurdukları okul servislerini inceledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49