Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı bayram

Bu haber kez okundu.

Trafik Kazası: 2 Ölü, 8 Yaralı
 Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. 

Alınan bilgilere göre, Siverek istikametinden Çermik istikametine doğru giden Mehmet Furkan Karahan yönetimindeki 63 EV 999 plakalı otomobil, Siverek-Çermik karayolunun 17. kilometresinde kavşağa hızlı girince sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazada Mehmet Furkan Karahan ve Gülistan Nazlı Karahan hayatını kaybederken, Tahir, Selvi, Sabriye, Berzan, Asiye Karahan, Mehmet Fatih Nazlı, Serdal Nazlı ve Sıla Gülhan yaralandı. Yaralılar Siverek, Çermik ve Hilvan’dan gelen ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan 3’ü, buradan Şanlıurfa ve Diyarbakır’daki hastanelere sevk edildi. Kaza yerine gelen yaralıların akrabaları sinir krizleri geçirdi. Jandarma olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, yaralı yakınları Siverek Devlet Hastanesi’ne akın etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48