Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Toplu Taşımada Koronavirüse Karşı Sıkı Denetim
Şanlıurfa Valiliği koordinesinde Kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan Pandemi Takip Kurulları aracılığıyla gün boyu çalışmalarını sürdüren 1115 personelden oluşan 507 ekip, 965 şehir içi, 399 şehirlerarası toplu taşıma aracı, 810 okul ve personel servisi ile 192 takside denetleme yaptı.
Salgın riskini azaltmaya yönelik maske, fiziki mesafe ve temizlik kuralları konusunda bilinçlendirme, toplumsal duyarlılığı artırmayı amaçlayan çalışmalar kapsamında, 539 işyeri ve araç sahibine uyarı cezası verilirken, 14 araca idari para cezası verildi ve 2 araç faaliyetten men edildi.
Havaların soğumaya başlaması nedeniyle kapalı alanlarda oluşabilecek yoğunluğun azaltılması vefiziki mesafe kuralına tam uyum bilincinin yerleşmesi amacıyla ilave tedbirler alınmaya, denetimler sıklaştırılmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49