Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Toplu Taşımada Çifte Bayram…
Şanlıurfa Belediyesi ve BELSAN A.Ş Mübarek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nda belediyeye ait toplu taşıma araçlarının halka ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.
Şanlıurfa Belediyesi olarak tek amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, “Toplu taşıma araçlarımız Kadir Gecesi iftardan sonra ve Bayramın 1.2.3 günü halkımıza ücretsiz hizmet verecektir” dedi.
Halkın memnuniyetini daha da artırmak amacıyla bu tür kampanyalara sık sık yer verdiklerini ifade eden İzol, hemşerilerinin Ramazan Bayramını kutladığını söyledi.
İzol “Şanlıurfalı hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum. Bu ramazan bayramının hem halkımıza hem memleketimize hem de İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Belediye olarak biz sürekli halkın sürekli hizmetinde olan bir belediyeyiz. Amacımız halkı sürekli memnun kılmak. Bu vesileyle Toplu taşıma araçlarımız Kadir Gecesi iftardan sonra ve Bayramın 1.2.3 günü halkımıza ücretsiz hizmet verecektir” diye konuştu.
25 ADET 12 MT’LİK OTOBÜS ALIMI İHALE EDİLİYOR
Toplu taşımada halkın memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirten İzol, Ağustos’un 27’sinde 12 metrelik 25 Adet otobüs satın almak için ihale yapacakları müjdesini verdi. 
Halka verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğu içersinde olduklarını kaydeden İzo, “Halkımıza sözümüz var. Dedik ki biz toplu taşıma düzenini sürekli hale getireceğiz. Bu ayın 27’sinde belediye olarak 25 tane 12 mt lik toplu taşıma aracının ihalesini gerçekleştirmiş olacağız. Bu araçlarımızla birlikte Karaköprü, TOKİ ve Osmanbey Kampüsü güzergâhlarındaki araç sayısını artıracağız. Böylelikle toplu taşımada halkın memnuniyetini en üst noktalara getirmiş olacağız” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48