Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Toplu Taşımada 24 Saat Hizmet Verilecek

Ramazan ayının her anlamda maneviyatını hissettirdiği Şanlıurfa'da, Büyükşehir Belediyesi etkinlik takvimini belirledi. İlahi dinletilerin ağırlıkta olduğu programlarda iftar buluşmaları, ikram ve mevlid programı da takvim içerisinde yer alıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının ilk iftar programını Şehit ve Gazi yakınlarına ayırdı. Sakıbın Köşkünde düzenlenecek iftar programında ilahi dinletileri de yer alacakken, Başkan Nihat Çiftçi ile Büyükşehir yönetim kadrosu da iftara katılarak şehit ve gazi yakınları ile bir kez daha buluşacak.

Ramazan ayına özel etkinliklerine devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi, benzer programlarını 13 ilçenin tümünde gerçekleştirecek.

TOPLU TAŞIMADA 24 SAAT HİZMET VERİLECEK

Ramazan ayına özel olarak toplu taşımada da düzenlemeye giden Büyükşehir Belediyesi, bu çerçevede çoğu hatlarda 24 saat esası ile ulaşım hizmeti sunacak. Gece sahur hareketliliğini de göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi, 12-Çağdaş Çankaya, 21-Bağlarbaşı, 22-Süleymaniye, 41B-Eyyübiye Hastanesi, 71-Güzelşehir, 72-Mehmet Hafız Bulvarı ve 76-Maşuk hatlarında gece saat 02:30'kadar 33/43/63/73/90 hatlarında ise 24 saat esası ile halka hizmet verecek.

RAMAZAN SOKAĞINDA ADRES HAMARAT ELLER ÇARŞISI

Ramazan ayı boyunca her akşam ilahi konserleri, tiyatro oyunları, söyleşiler, film gösterimleri, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Hacivat ve Karagöz gösterileri ile çeşitli buluşmalar düzenleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, bu yılki Ramazan Sokağını Haleplibahçe'de bulunan Hamarat Eller Çarşısında kurdu. Çarşıda çocuklar için de oyun grupları da düşünüldü.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: RAMAZAN, ŞANLIURFA'DA YAŞANIR

Tüm vatandaşların Ramazanını kutlayarak yapılan çalışmaları aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yaptığı değerlendirmesinde "Rahman ve mağfiretle dolu Ramazan Ayına girmiş bulunmaktayız. Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin Ramazan aylarını tebrik ediyorum. Huzur dolu bir ibadet geçirmelerini yüce rabbimizden niyaz ediyoruz. Ramazan ayında Büyükşehir Belediye Başkanlığımız halkımızın hayatını rahatlatabilmek ve onların daha huzurlu bir Ramazan geçirmeleri için bir çok çalışma hazırladı. Her zaman olduğu gibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığımız Ramazan ayı hazırlığını Haleplibahçe’de Hamarat Eller Çarşısı’nda gerçekleştiriyor. Alanımızda konserler, tiyatro oyunları, çocuklara yönelik gösteriler, söyleşiler, Kur’an- ı Kerim Tilaveti, Hacivat Karagöz oyunları var. Bu minvalde Ramazan ve çocuk temalı olarak çocuklarımızın Ramazanın maneviyatını ve ruh halini kafalarına yerleştirmek için çok güzel program hazırladık. Şanlıurfalı kardeşlerim her gün iftar ve teravihten sonra ramazan sokağına gidebilirler. Ramazan sokağındaki faaliyetlerle güzel zaman geçirebilirler. Her yıl olduğu gibi bu yılda 13 ilçemizde hem ilahi konserlerimizi hem de ilçede oturan halkımızla, yetim ve öksüzlerle, yaşlılarla ve ilçedeki tüm vatandaşlarla bir araya gelerek iftar yapacağız. İlçelerdeki iftar programlarından önce de ilçe halkımıza kazandırmış olduğumuz hizmetlerin açılışlarını birlikte gerçekleştirmiş olacağız. İnşallah iyi bir Ramazan geçer. Hedefimiz tüm kardeşlerimizin huzur dolu bir ramazan geçirmesidir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48