Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

TKB Üyeleri Sıra Gecesi’nde
  8-10 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlenen “Tarihi Kentler Birliği Şanlıurfa Buluşması” kapsamında Urfa’da ağırlanan valiler, belediye başkanları ve bürokratlar günün yorgunluğunu onurlarına düzenlenen sıra gecesinde attılar.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın davetlisi olarak kente gelen, Tarihi Kentler Birliği Üyeleri, Nikâh ve Konferans Salonu’ndaki toplantının ardından otobüslerle şehri gezdiler.   Şanlıurfa’da Tarihsel ve Kültürel Mirasın Korunmasına yönelik yürütülen çalışmaları görme imkânı bulan TKB Üyeleri Tarihi mekânların restore edilerek yeniden canlandırıldığına tanıklık ettiler. 

Meydanları, Haleplibahçe Projesini, Kızılkoyun’u gezen misafirler, genişletme çalışmaları tamamlanan İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi’nin açılışına katıldılar 

El Ruha Oteli’nde onurlarına verilen akşam yemeğine katılan davetliler sıra gecesinde birbirinden güzel Urfa türkülerine eşlik ederek günün yorgunluğunu attılar. 

Gecede Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğu eşliğinde sahne alan birbirinden değerli mahalli sanatçılar konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

İnanç ve kültür merkezinin önemli duraklarından biri olan Şanlıurfa'da gördükleri tarihi ve turistik değerler karşısında oldukça etkilendiklerini ifade eden belediye başkanları, şehircilik açısından kente farklı bir vizyon kazandıran meslektaşları Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya başarı temennisinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49