Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

TFFHGD Başkanı Arıcı'dan Urfa TFFHGD'ye ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i ziyaret etti. Ardından

TFFHGD genel başkanı ve TFF temsilciler kurulu başkanı Dr Abdurrahman Arıcı ve TFFHGD Genel Merkez müdürü Bayram Kiraz TFFHGD Şanlıurfa yönetimini ziyarette bulundu.

Arıcı, 3 Eylül'de Ankara'da yapılan 13 olağan genel kurulda Genel Başkanı desteklerinden dolayı teşekkür etti Ayrıca hakem müsabaka ücretleri ve derneğin kamu yararına Dernek olabilmesi için çalışmalar yapacağını dile getirdi.

Ziyarette, Dernek başkanı Mehmet Şahan Yılmaz, Dernek başkan vekili Mehmet Emin Baydağ, klasman hakemleri Ömer Faruk Gültekin, Mehmet Yılmaz Çalışır, B klasman gözlemcisi Mehmet Uğur Alptekin, Bölgesel Gözlemci Halil Çağlayan, Bölgesel hakem Bakır Aslan, C Klasman Yardımcı hakem Şükrü Cavcı, Bölgesel hakem İbrahim Halil Beden, Bölgesel yardımcı hakem Yusuf Yaşar, Mehmet Direkli, Dernek Saymanı Halil Bilgin İl Gözlemcisi Mehmet Özdemir ve il hakemleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49