Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Tepkiler üzerine “ Türk Oğlu Türküm”
 Ünlü türkücü Tatlıses, Twitter'da yazdığı, "Kürdistan Başbakanı Neçirvan Barzani" ifadelerine gelen tepkilere, "Türk oğlu Türküm" yanıtını verdi.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile görüşen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, "Kürdistan Başbakanı Neçirvan Barzani" ifadesini kullanınca eleştirilerin hedefi oldu.

Twıtter'da "Kürdistan" Yazınca...

İbrahim Tatlıses, Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile görüştü. Tatlıses, görüşmeye ilişkin Twitter hesabından "Kürdistan Başbakanı Sn. Neçirvan Barzani'yi ziyaretimizde bize gösterdiği sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederiz." deyince kendisine sert eleştiriler yöneltildi.

"TÜRK OĞLU TÜRKÜM"

Yaptığı açıklamayı savunan Tatlıses, "Sayın Neçirvan Barzani beni kabul ettiği için şahsım adına şeref duydum. Kürdistan dediğim için beni eleştirenlere cevabımdır..! Link atıyorum. Sonuna kadar okusunlar." ifadelerini kullandı.

Ünlü türkücünün attığı linkte, Erbil'de verdiği konserde sarf ettiği "Babam Türk, annem ise Kürt. Ben Türküm, Türk oğlu Türküm" ifadelerinin yer aldığı haberin olduğu görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49