Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

 Tecavüz Sonrası Cinayet
Geçtiğimiz günlerde 2 kişinin yolda motosikletle giderken ölen 2 şahsın failleri olduğu iddia edilen 3 kişi Jandarma ekipleri tarafından yakalandı, yakalanan şahıslar  çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
Olay geçtiğimiz gün Motosikletle Şanlıurfa Akçakale yolu üzerinde meydana gelmiş Mehmet ekin ve Mehmet bulut Uzun namlulu silahla öldürülmüşlerdi.
Yaşanan faali meçhul cinayetin ardından genmiş çaplı çalışma yapan jandarma ekipleri cinayeti işledikleri iddia edilen aynı aileden 3 kişi bugün düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.
 TECAVÜZ SONRASI CİNAYET
Bugün Jandarma ekipleri tarafından 2 kişi öldürmek suçu iddiasıyla gözaltına alınan baba İsmail Çiftçi,  Osman ve İbrahim Çiftçi ailesini gözaltına alınmasının ardından olaydan dram çıktı.
 Henüz 12 Yaşındaki Kızları ve kız kardeşleri olan A. Çiftçiye ölen 2 kişinin bıçak zoru ile tecavüz edildiği öne sürüldü.
 Yaşanan olayın ardından Çiftçi ailesi ölen 2 kişiye kızlarıyla evlenmesini istedi. Bunu kabul etmeyen ve A. Çiftçiye burada tekrar tecavüz girişiminde bulunmaya çalışan Mehmet Ekin ve Mehmet Bulut’a baba dayanamayarak Silahla kovalamaya başladı. Mehmet ekin ve Mehmet bulut Yaşanan kovalamacanın ardından motosikletlerine binip kaçmaya başladı. Baba İsmail Çiftçi,  Osman ve İbrahim Çiftçi kardeşler kaçan şahısları araba ile kovalamaya başladı. Uzun süren kovalamacanın ardından Araçla yakaladıkları Mehmet ekin ve Mehmet Bulut’u vurarak öldürdüler.
Cinayetin ardından kayıplara karışan Çiftçi ailesi jandarmanın geniş çaplı çalışması sonucu bugün yakalanarak Jandarma karakoluna götürüldüler 3 zanlı çıkarıldıkları Harran Adliyesinden tutuklanarak cezaevine gönderildiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49