Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Tatlıses müzesi açıldı
İbrahim Tatlıses, eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada ile birlikte. Tatlıses ailece geldiği Şanlıurfa'da, İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi'nin açılışına yaptı..
 
Türkücü İbrahim Tatlıses, ailesi ile birlikte Şanlıurfa Belediyesi'nin davetiyle uçakla Şanlıurfa'ya geldi. GAP Havaalanı'na inen Tatlıses, eşi Ayşegül Yıldız, kızı Elif Ada ve oğlu Ahmet Tatlı ile birlikte, polis eskortu eşliğinde Otele geçti. Ardından Şanlıurfalıların yoğun sevgi seli eşliğinde Tatlıses'in kendi adına yaptırılan İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi'nin geldi.
 
İbrahim Tatlıses Müzesinin  açılışını sanatçı Tatlıses, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkanı Prof. Metin Sözen yaptı. Belediye Başkanı Fakıbaba ile kol kola girerek ismini taşıyan müzeyi gezen Tatlıses, bal mumundan yapılmış heykeline eliyle dokunarak kendisine pek benzetilemediğini söyledi.
 
Müze gezisinin sonunda kendisini dışarda bekleyen hayranlarına bir konuşma yapan Tatlıses, sevenlerine yağmur altında kendisini bekledikleri ve gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür etti.
 
Her zaman Şanlıurfa'nın ismini tanıtmak için elinden geleni yaptığını aktaran Tatlıses, "En sonunda beni müzelik ettiniz Allah razı olsun, burası benim 17-18 yaşına gelip çay içtiğim Kazancı Bedih'i, Seyfettin Sucu'yu dinlediğim rahmetli kahveci Yasin ustanın yeri. Kimin aklına gelirdi gün gelecek, gün gidecek 30 sene sonra İbo şöhret olacak gelecek burada müze açacak aklınıza gelirmiydi? Benim gelmezdi demekki hiç birşey yapılmaz diye bir şey yok. Ben sizleri, Urfa’mı, toprağımı çok seviyorum" şeklinde konuştu.
 
Şanlıurfa'ya ilk çocuğu Ahmet ve son çocuğu Elif Ada  ile geldiğini aktaran Tatlıses, hiç bir şeyi inkar etmediğini ve babasının ciğerci Ahmet olduğunu söyledi.
 
Konuşurken zaman zaman duygulanan Tatlıses, ismini taşıyan müzenin yapılmasında emeği geçen Belediye Başkanına Fakıbaba'ya teşekkür ederken göz yaşlarını tutamadı.
İbrahim Tatlıses Şanlıurfalıların yoğun sevgi seli altında müzeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48