Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Taşerondan Kadroya Geçecek İşçiler Bilgilendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının ardından taşerondan kadro’ya geçiş süreci başladı. Sürecin başlaması ile birlikte Karaköprü Belediyesi bünyesinde çalışan işçilerin işlemleri belediye hizmet binasında devam ediyor.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Ünlü, Karaköprü Belediyesini ziyarete ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette taşerondan sürekli işçi kadrosuna geçecek olan personelle görüşen Müdür Ünlü, işçilerin süreçle ilgili sorularına cevap verdi.

Karaköprü Belediyesi personelleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi’nde taşerondan kadro geçiş işlemleri 11 Ocak mesai bitimine kadar devam edecek

Anahtar Kelimeler:
UrfaKarakopruıscıTaseron
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49