Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Taş tepeler tanıtıldı
GAP Gapalanın inen Bakan Ersoy'u Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Abdurrahmam Kırıkçı ve partililer karşıladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Şanlıurfa arkeoloji müzesinde, Şanlıurfa Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, Şanlıurfa Milletvekilleri Necmi Karul İstanbul Üniversitesi Tarihöncesi Arkeolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, İstanbul Üniversites Tarihöncesi Arkeolojisi Anabilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Mehmet Özdoğan, Rus Bilimler Akademisi - Sibirya Bölümü Arkeoloji ve Etnografya Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Andrei V. Tabarev ile ulusal ve uluslararası basının katılımıyla Taş tepeler tanıtım toplantısına katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49