Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Tamamlayıcı tıp ile vücudunuzu güçlendirin

Yıllarda yaygın olarak uygulanan Akupunktur,Tedavisi, belirli hastalıkların tedavisinde olduğu kadar sağlıklı kişilerde bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi amacıyla da uygulanmaktadır.

Türkiye'de kilo verme, sigara bıraktırma gibi konularda daha popüler olan 3 bin yıllık geçmişi olan Akupunktur, dünya çapında bağışıklık sistemini güçlendirmek için tercih edilen tamamlayıcı tıp olarak karşımıza çıkıyor. Öyle ki bağışıklık sistemimizi güvenli ve doğal bir şekilde destekleyen geleneksel Çin tıbbı uygulaması, pandemi döneminde daha da popüler hale geldi. Bu yöntemin doğuştan gelen iyileşme yeteneğimizi desteklediğine dikkat çeken Akupunktur uzmanı Dr. Hilal Sade, “Hastalarda bağışıklığı güçlendirici uygulamalarda bulunmaktayız. Bunların başında ozon terapisi, yüksek doz ve c vitamini terapisi ve özellikle benim neredeyse tüm hastalarımda Nöral terapi yaparak sistemin genel meditasyonunu genel düzenlemesini sağladığım tedavi yöntemleri uygulamaktayız"dedi.

PANDEMİDE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRMEK

Şanlıurfa da geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları alanında çalışan Dr. Hilal Sade,"Günümüz koşullarında özellikle pandeminin yaratmış olduğu bağışıklık sistemi düşüklüğü ve buna bağlı görülen hastalık yoğunluğunda artış nedeniyle kliniğimizde hastalarda bağışıklığı güçlendirici uygulamalarda bulunmaktayız. Bunların başında ozon terapisi, yüksek doz ve c vitamini terapisi ve özellikle benim neredeyse tüm hastalarımda Nöral terapi yaparak sistemin genel meditasyonunu genel düzenlemesini sağladığım tedavi yöntemleri uygulamaktayız.

BEDEN KENDİNİ ONARMAYA YÖNELİK ÇALIŞIR

Şuan en çok sosyal medyada da paylaşılan konulardan birisi olan bağışıklık konularıdır. Bağışıklık sistemimiz doğduğumuz andan itibaren ölünceye kadar tüm sistemler ve hücreleri yöneten en önemli sistemlerin başında gelir. Bağışıklık sisteminin düzensiz çalışmasının başında gelen en önemli sebeplerden birisi aslında düzensiz beslenme düzensiz uyku çevreden çok fazla radyasyona maruz kalma. Son dönemde cep telefonu internet özellikle wi-fi 'nin her eve girmiş olması bağışıklık sisteminin hücrelerimizin ve hormonal sistemimizin bozulmasına neden olmaktadır. Bu yüzden hastalarımız geldiği zaman ilk olarak neler yapalım diye sorduklarında, en önemli konulardan birisi düzenli gece uykusu alması sabahları enerjik uyanması için tam karanlık ortamda uyuması gün içerisinde yeterli miktarda su alımının sağlanması, nefes egzersizlerinin yapılması kişinin kendini rahat hissettiği pamuk ağırlıklı kıyafetler giymesi manyetik olan her şeyin vücuttan uzaklaştırılması yani beden aslında kendini onarmaya yönelik çalışır. Bedenin önündeki engelleri kaldırdığımız zaman bu daha da kolaylaşıyor. Bunların başında kirlenmeyi durdurmadır. Kişi beslenmesini düzenlediğinde giydiği kıyafetlerin sentetik olanlarından uzaklaşırsa daha pamuklu daha doğal içerikli ürünler giydiğinde yediği gıdalarda katkı maddelerini minimuma indirdiğinde beslenme sırasında az az yavaş yavaş sakin sakin yiyip yemek sırasında sıvı almadığında sisteme çok fazla yük bindirmemiş oluyor. O zaman beden kirli olan atılacak materyalleri çok daha kolay uzaklaştırır ve temiz olanlardan maksimum oranda fayda sağlamış oluyor.

ALDIĞINIZ NEFESİN KIYMETİNİ BİLİN

Bağışıklık sistemimizi en fazla yoğun bulunduğu yerlerden birisi bağırsaklarımızdır. Bağırsaklar ve ince bağırsaklarımıza iyi baktığımız sürece tüm sistemleri ayakta tutmuş oluruz. Eski usul beslenme dediğimiz, neden şuan biz geleneksel ve tamamlayıcı diyoruz? Tıbbın alternatifi yoktur geleneksel tıp dediğimiz bizim kadim bilgilerimizdir. Artık günümüzde bunların uyarlanmasıdır. Bu bilgilerin başında özellikle ibni Sina'nın ömür boğazdan gelir lafı çok önemlidir. Yediğimiz içtiğimiz gıdalara dikkat etmediğimiz sürece bağırsak sistemimizi bozuyoruz. Bağırsaklar bu defa hücreleri bedeni koruyamaz hale geliyor. Çok kolay her türlü metaryel bedene sızmaya başlıyor bu nedenle ilk önemli şey kirlenmeyi durdurun bedeninize iyi bakın bol bol gülümseyin sık sık su için aldığınız nefesin kıymetini bilin ve mutlaka nefes çalışmaları yapın"şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49