Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

TAM BANA GÖRE FESTİVALDE ŞANLIURFA RÜZGÂRI
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi standına ilgi yoğun olurken standı ziyaret edenlere Şanlıurfa’ya özgü yöresel tescilli lezzetlerden ikram ediliyor. Bastık, Çekçek, Cevizli Sucuk, Urfa Fıstığı, Urfa Bademi gibi ürünlerden tadan ziyaretçiler en çok Şanlıurfa’nın çiğköftesine ilgi gösterdi.

Ankara Millet Bahçesinde gerçekleştirilen festival kapsamında alanı dolduran vatandaşlar bir yandan şehirleri tanıma fırsatı bulurken diğer yandan belediyelerin gençlik çalışmalarını da yerinde görme şansı buluyorlar.

Şanlıurfa’nın gerek gastronomisiyle gerek tarih ve turizmiyle Güneydoğu Anadolu Bölgesinin parlayan yıldızı olduğunu ifade eden gençler kentin gençliğin şehri olduğunu aktardılar.

Şanlıurfa’nın yöresel ürünler marketinin de bulunduğu alanda Halfeti ilçesine ait Karagül Kolonyası hediyelik ürünler, yöresel ve tescilli lezzetler yer alırken bu alana gelen vatandaşlar Şanlıurfa’ya özgü yöresel ürünlerin sergilenmesinin son derece güzel bir organizasyon olduğunu ifade ettiler.

KARAASLAN, “BAŞKANIMIZI VE EKİBİNİ TEBRİK EDİYORUM”

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yöresel ürünler standına gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa’nın gastronomisi ve yöresel ürünleriyle ilgili bilgi alma fırsatı bulduklarını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanına ve tüm ekibine etkinliğe renk kattıkları için çok teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48