Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Takmayana ceza
Şanlıurfa Trafik Şube ekipleri Şanlıurfa’da emniyet kemerinin önemini anlatmak ve emniyet kemerinin kullanımını artırmak için uygulamalarına devam ediyor.
 
Trafik şube ekipleri, Karayolu trafik güvenliği eylem planı çerçevesinde ülke genelinde emniyet kemeri kullanımının alışkanlık haline getirilmesi için başbakanlık genelgesiyle emniyet kemeri uygulamalarının artırılmasını sağlamak için geçtiğimiz aylarda uygulamalara başlamıştı. İlk etaplarda, durdurulan araçlara hiçbir şekilde ceza yazılmazken, kemer takmayan sürücülerin araçlarına uyarı logosu yapıştırılmıştı. Ancak, artık emniyet kemeri takmayan sürücülere, tespit edildiği yerde ceza kesilecek. Trafik Şube ekiplerinin yaklaşık 3 ayını ayırarak, emniyet kemeri alışkanlığını kazandırmak için gösterdiği çaba sonucu
 
yapılan bu bilgilendirme çalışmaları Ağustos ve Eylül ayı boyunca devam etti. Kent merkezinin her noktasında uygulamaların devam etti. Yapılan bilgilendirme çalışmalarının ardından, kemer takmayan sürücülere ceza kesiliyor. Bu konuda da Trafik Şube ekiplerinin çalışmaları devam ederken, kentin birçok noktasına astırılan afişler sayesinde sürücüler sürekli uyarılıyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49