Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Takımı Şampiyon Yapacaklar

Türkiye Voleybol 1. Ligi B Grubunda mücadele edecek olan Haliliye Belediye Spor Kulübü, yeni sezon için İller Bank Bayan Voleybol Takımını çalıştıran Fatih Işıldar ile anlaşma sağladı. 9 sezondur İlbank takımını çalıştıran ve 23 yıllık aktif sporculuk hayatı olan Işıldar ile yola devam edecek olan Haliliye ekibi, 2017- 2018 sezonuna “Efeler Ligi” hedefiyle başlayacak.

Öte yandan; daha önceden A Milli Engelli Voleybol Takım antrenörü Osman Çarkçı ile anlaşma sağlayan Haliliye ekibi, federasyonun Çarkcı’nın milli takımın başında kalmasını istemesinden dolayı anlaşmayı sonlandırmıştı.

Statü değişikliği dolayısıyla Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubunda mücadele edecek olan Haliliye Belediye Spor Basketbol Takımı için ise yeni sezon için 15 yıllık kariyeri olan Ali Ruhi Balkanlı ile baş antrenörlük anlaşması sağlandı. Genç ve dinamikliğiyle basketbol camiasında tanınan Balkanlı ile Haliliye ekibi, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak.

Yeni sezon için anlaşma sağlanan Ali Ruhi Balkanlı ve Fatih Işıldar, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Başkan Demirkol ile takımlarıyla ilgili planlarını anlatan antrenörler, yeni sezonda galibiyet ve şampiyonluk parolalarıyla yollarına devam edeceklerini ifade ettiler.

Öte yandan Haliliye Belediye Spor Kulübü, basketbol ve voleybol takımları için yeni sezon öncesinde iç ve dış transferlerini de büyük ölçüde tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHaliliyeVeleybol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49