Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

‘Suyun Değeri’ yarışmasında öğrencilere ödül
22 Mart dünya Su Günü nedeniyle DSİ 15. Bölge Müdürlüğü tarafından resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler için DSİ 15. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda ödül töreni düzenlendi.
Törene DSİ 15. Bölge Müdürü Mahmut Berber, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile öğrenciler, öğretmenleri ve velileri katıldı.
Kompozisyon dalında Bölge Birinciliğini Ömer Güler kazandı. Resim dalında ise Bölge Birinciliğini ise Nur Shakra kazandı.
Ödül kazanan öğrencilere hediyeleri Bölge Müdürü Mahmut Berber ve Bölge Müdür Yardımcıları tarafından takdim edildi.
DSİ 15. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada;
"22 Mart Dünya Su Günü münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.Bölge Müdürlüğümüzde düzenlenen ödül törenine Bölge Müdürümüz Mahmut Berber, Bölge Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürleri ile öğrenciler, öğretmenleri ve velileri katıldı.
Kompozisyon dalında Bölge Birinciliğini Ömer Güler kazandı.Resim dalında ise Bölge Birinciliğini ise Nur Shakra kazandı.
Ödül kazanan öğrencilere hediyeleri Bölge Müdürümüz Mahmut Berber ve Bölge Müdür Yardımcılarımız tarafından takdim edildi"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49