Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

ŞUSKİ, Siverek'teki Yatırımlarına Devam Ediyor

Şanlıurfa'da geleceğe yönelik yatırımlar konusunda ilkleri gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarını aşırı sıcaklara rağmen aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar çerçevesinde şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde vatandaşları sağlıklı içme suyuna kavuşturmak için İçme Suyu Arıtma Tesisleri kuran ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Siverek İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin tamamlanması için çalışmaları hızlandırdı.

GÜNDE 100 BİN TON İÇME SUYU

45 bin metrekarelik alana sahip olacak olan Siverek İçme Suyu Arıtma Tesisi, günlük 110 bin metreküp ham suyu arıtarak günde 110 bin ton suyu içmeye hazır hale getirecek ve isale hatları ile birlikte ilçede su sorunu kalmayacak. Arıtma tesisinde idari ve kontrol binası, debimetre odası, kimya, klor, jeneratör binası, ısı merkezi ve filtre odası, hızlı ve yavaş karıştırıcı durultucu flokülasyon yapısı, kum filtre, temiz su deposu, çamur yoğunlaştırma yapısı, foseptik yapısı gibi bölümler yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49