Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

ŞUSKİ, Kesintisiz İçme Suyu Temini İçin Sahada

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de üzerinde önemle durduğu her yere kesintisiz içme suyunu ulaştırmak için Şanlıurfa’nın tümünde alt yapı çalışmalarını sürdüren, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, merkez, ilçe ve bunlara bağlı kırsal mahallelerde içme suyu ihtiyacını karşılamak için sahadaki çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda vatandaşların temiz içme suyunu rahatlıkla kullanabilmeleri adına yeni yerleşimin gittikçe arttığı Karaköprü ilçesinin birçok mahallelerinde yer alan içme suyu hatlarını besleyecek içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdüren ekipler, hızlı ve planlı olarak tekniğine uygun bir şekilde çalışıyor.

Şanlıurfa’da su musluktan içilir anlayışıyla sahada yoğun mesai harcayan ekipler, kent merkezinde ve kırsal mahallelerde içme suyu altyapısını yenileyerek vatandaşların kesintisiz içme suyuna erişimini sağlamak adına içme suyu şebeke hatlarını modernize etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49