Öne Çıkanlar Ahmet Demir sosyal medya Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama Zabıta Haftasını Kutladı elektrık

Bu haber kez okundu.

ŞUSKİ'den su kesintisi açıklaması

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü sosyal medya hesabından bilgilendirme mesajı yayımlayarak uyarıda bulundu. ŞUSKİ yaptığı açıklamada DEDAŞ kaynaklı elektrik arızası nedeniyle Akabe Batıkent mahallesi, Evren Sanayi Sitesi ve Oganize Sanayi Bölgesinde su kesintisi yaşandığını ve arızanın giderilmesinden sonra suyun verileceği bildirildi.

ŞUSKİ tarafından yapılan açıklamada;

Lütfen Dikkat! Akabe Batıkent mahallesi, Evren Sanayi Sitesi ve Oganize Sanayi Bölgesinde DEDAŞ kaynaklı elektrik arızası nedeniyle su kesintisi mevcuttur. Enerji arızası giderilmesinin ardından su verilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49