Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Suruç'ta seçim kavgası

Kavga Suruç İlçesine bağlı Kara kırsal Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bugün Şanlıurfa'nın genelinde bulunan 38 mahallede gerçekleştirilecek olan muhtar seçimleri Kara Mahallesinde de gerçekleşti.

Gerçekleşen muhtar seçimlerinin ardından Kara Mahallesinde bulunan Kalkan ve Uçar Aileleri arasında seçim nedeniyle kavga çıktığı iddia edildi. Aileler arasında yaşanan kavga jandarma ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler kavgayı sakinleştirirken 2 kişinin ise yaralandığını belirledi.

Kavganın yaşandığı mahalleye sevk edilen sağlık ekipleri 2 yaralıyı yaptıkları ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırdı. Mahallede geniş güvenlik önlemi alan Jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
Urfada Seçim Kavgası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49