Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Suruç'ta polis uygulamada Annelere çiçek dağıttı
Suruç İlçe Emniyet müdürlüğünde görevli polisler anneler günü nedeniyle , karanfil dağıttı.

Hafta sonu yoğunluğu yaşandığı Suruç’ta ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş bürosunda görevli ekipler Anneler Günü nedeniyle Cumhuriyet meydanında uygulama yaptı.Asayiş kontrolunun yapıldığını zanneden sürücüler ellerinde kırmızı karanfiller olan bayan polisleri görünce uygulamanın Anneler günü dolayısıyla yapıldığını fark ettiler.

Araçları tek durdurup hayırlı hafta sonları ve hayırlı yolculuklar dileyen bayan polisler araç içerisinde bulunan kadınlara kırmızı karanfil dağıtarak Anneler Gününü kutladılar.

Bayan polisler eşliğinde yapılan etkinlik dolayısıyla kadınlar ve sürücüler Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederken bayan polislerle araç içerisinde bulunan kadınların sohbeti renkli görüntülere neden oldu.

Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü " Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için sorumluluk bölgemizde 24 saat görev başındayız.Gorev sürecimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında anneleri unutmadık.Tüm annelerin 8 Mayıs Anneler Günü kutluyoruz temennisinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49