Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Suruç'ta dev metafetamin operasyonu...

Alınan bilgilere göre, Suruç İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Suruç cumhuriyet savcılığı koordinasyonunda "Uyuşturucu madde imal ve ticareti , ve Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı" yapan şahıslara yönelik olarak yapmış oldukları çalışmalarda kapsamında ilçe kırsalındaki bir eve operasyon düzenledi. Daha önce Gözaltına alınan ve evinde toprağa gömülü uyuşturucu ve mühimmat bulunan şahsin yer göstermesi sonucu yeni maddeler de ele geçirildi.

Yapılan yeni aramada 7 kilo 150 gram metanetimin ve bir kilo 400 gram esrar, 60 gram eroin 16 tabanca fişeği ve 5 tabanca şarjörü ele geçirildi. Yapılan operasyon ile Kentte şuana kadar en fazla miktar olan metanetimin ele geçirildi. Daha önce gözaltına alınan Ş.A, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48