Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Suruç'ta babasını öldüren genç tutuklandı

Olay geçtiğimiz günlerde Suruç ilçesine bağlı Karaca Kırsal Mahallesi'nde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre Karaca Mahallesi'nde bulunan bir evde ailesiyle birlikte yaşayan Mehmet Aslan, henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı eşi H.A ile tartışmaya başladı. Dışarıdan eve gelen çiftin 16 yaşındaki oğlu K.A da tartışmaya dahil oldu. K.A. (16) daha sonra babasının kafasına balyozla vurdu. Baba Mehmet Aslan kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleriyle birlikte sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerini yaptıkları kontrolde baba Mehmet Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Aslan'ın cansız bedeni, otopsi işlemlerin ardından yakınlarına teslim edilerek Suruç ilçesine bağlı Sivedi kırsal mahallesinde kılınan cenaze namazsının ardından toprağa verilmişti.

Babasını öldüren 16 yaşındaki K.A. Jandarma tarafından gözaltına alınırken, anne H.A. da ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürülmüştü.

Jandarmadaki sorgusunun ardından Şanlıurfa Adliyesine sevk edilen 16 yaşındaki K.A. çıkarıldığı mahkemece, tutuklanarak Şanlıurfa T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49