Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Suriyeli mültecilere ev aletleri kullanma talimatı
Akçakale Süleymanşah Konaklama Tesislerinde, Market Sistemine Geçilmesi İle Birlikte Ev Aletlerinin Kullanılması İle İlgili Talimat mültecilere anlatıldı.
 
Suriye’de yaşanan iç karışıklık nedeniyle Akçakale Süleymanşah Konaklama tesislerinde kalan Yaklaşık 25 bin Suriyeli mülteci Çadırlarında Elektrikli ev aletlerini nasıl kullanacakları konusunda yetkililer tarafından bilgilendirildi.
Özellikle Çadır yangınlarına karşı önlem almak için böyle bir çalışma yapıldığını dile getiren yetkililer; “ Süleymanşah Konaklama tesislerimizde market sistemine geçilmesi ile birlikte Suriyeli misafirlerimiz kendi yemeklerini çadırlarında yapacaklar. Bu nedenle olası bir yangın, elektrik çarpması gibi tehlikelerin önüne geçmek için Kurduğumuz bir ekip tarafından Çadırlar tek, tek gezilerek bu talimat ve uyarıları yapıyoruz. Elektrikli araç ve gereçleri nasıl kullanmaları gerektikleri konusunda bilgi veriyoruz” dediler.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49