Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Suriyeli Mülteci Doktorlara Sertifika

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Suriyeli doktorlar için sertifika dağıtım töreni düzenlendi

Konuyla ilgili açıklama yapan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi yöneticisi ( Başhekim ) Dr. İbrahim Keşküş şunları söyledi. "15 Ocak 2016 Tarihinde resmi gazetede yayınlanan 29594 sayılı gecici koruma sağlayan yabancıların çalışma izinlerinin yönetme kapsamında Suriyeli sığınmacıların sağlık hizmetlerinin yürütülmesi bakımından,Suriye’de eğitim görmüş Suriyeli hekimlerden uzman olduklarını belgelemiş doktorların uzmanlık alanlarına ilişkin 6 haftalık eğitime alınmaları ve akabinde ilgili yerleşim alanlarında hizmet vermeleri kararlaştırılmıştır. Bu kapsamda Bursa, İstanbul, Adana, Gaziantep, Mersin ve Şanlıurfa’da da sağlık bilimleri üniversitesi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi olarak bize görev verilmiş olup,bu verilen eğitimi ilk tamamlayan hastane Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi olmup Suriyeli doktorlara Türkiye’de görev yapabilmeleri için sertifikaları bugün Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi yöneticisi ( başhekimi ) tarafından kursu veren branş doktorlarıyla birlikte verilmiştir"dedi.

Suriyeli doktorlar ise yapmış oldukları açıklamalarında, Türkiye’ye her alanda ve her şartta bizlere Suriye’lilere göstermiş oldukları yardımlardan dolayı teşekkür ettiklerini belirtiler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSurıyeDoktor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49