Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Suriyeli kimsesiz çocuklara kıyafet yardımı
ASP İl Müdürlüğü tarafından “ Kardeşlik Isıtır” projesi kapsamında Suriyeli kimsesiz çocuklara kışlık kıyafet dağıtımı gerçekleştirildi. Programa Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, Karaköprü Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Şevket Erşahin ve Sosyal Hizmet merkezi personelleri katıldı.
Konu ile ilgili açıklamaya yapan ASP il müdürü Hasan Bilici,” Ülkemize sığınan Suriyeli mülteci kardeşlerimize her hususta yardım ve desteği yapıyoruz. Yaklaşan kış nedeniyle Suriyeli kardeşlerimizi tepeden tırnağa kışlık elbiselerle donattık. Bu, insanlığımızın ve Müslümanlığımızın da bir gereğidir. Halkımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum, çünkü bu insanlar mazlum, zulme uğramış, bizim dinimizde mazluma el uzatmak vardır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSurıyeCocuk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49