Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Suriyeli Doktorlar Eğitim Sertifikalarını Aldılar
Söz konusu eğitim programına katılacak Suriyeli uzman hekimlerin eğitim plan ve değerlendirme raporu doğrultusunda temmuz 2017 tarihi itibariyle eğitim almalarının sağlanması ve yataklı tedavi kurumları işletme yönetmeliğinin 89 uncu madde gereği çalışma sürelerine isabet eden tüm ihtiyaçlarının hastane ve bakanlık tarafından karşılanması uygun görülmüştür.
Bu kapsamda bakanlığımızca hastanemize bildirilen hekimlere başhekim ve hastane yöneticisi tarafından birer eğitim sorumlusu hekim belirlenip eğitim programına alınmıştır.
Eğitim programlarını başarılı bir şekilde bitiren hekimlerimize eğitim sertifikaları takdim edilecektir.
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi Başhekimi İbrahim Halil Hüdaverdi Keşküş konuşmalarında ; sosyokültürel olarak hiçbir farkımızın olmadığı,daha önce basit bir sınır olduğunu ve sadece dil farkımızın olduğu hekim kardeşlerimize bu eğitim ile birlikte ülkemizin bir nebzede olsa doktor açığını kapatacağını ve ülke ekonomisine katkı sunacağını belirti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSurıyeDoktor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48