Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Süleyman Şahta Bayram Var
Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat ramazan bayramı öncesi Süleyman şah çadır kentte kalan Suriyeli misafirleri ziyaret ederek çocuklara bayramlık dağıttı.
Ülkelerinde yaşanan kargaşadan dolayı evlerini terk ederek Akçakale Süleyman şah konaklama tesislerinde kalan Suriyeli misafirlere kaymakam Eyüp Fırat kamp müdürü Halil Tekyıdız,müdür yardımcıları Bekir Engül,Mehmet Asutay, Yasin Seyhan,Hasan Öztürk ,egitim ve din işlerinden sorumlu koordinatör  Hüseyin ortaç, ramazan bayramı öncesi Suriyeli misafirleri çadırlarında ziyaret ederek çocuklara içinde bayramlık elbise, şeker ve kolonya olan paketler dağıttılar.
Bir süre Suriyeli misafirlerle sohbet eden kaymakam Fırat Suriyeli misafirlerin istek ve sorunlarını dinledi.
Yapılan ziyarette kaymakam Fırat yaptığı açıklamada: ramazan bayramında Akçakaleli hemşerilerimizle beraber Suriyeli misafirlerimizin bayramını kutlayacağız evlerinden uzak yaşayan misafirlerimizin çocuklarına bayram havasını yaşatmak için kendilerine çeşitli hediyeler Getirip neşelendirelim dedik. İnşallah çadır kentte bulunan bütün çocuklarımıza hediye dağıtacağız. Evlerinden uzak buruk bir şekilde bayramlarını geçirmeye çalışan çocuklara evlerinde olduğu gibi bayram havası yaşatmaya çalışacağız inşallah. Dedi.
Suriyeli misafirler ziyaret sonrası kaymakam Eyüp Fırat’a mırra kahvesi ve tespih hediye ederek teşekkürlerini dile getirdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49