Öne Çıkanlar Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Spor Salonun Açılışı Başbakana Kaldı
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, GAP Arena Spor Salonunun açılışında, sporcular ile sesli iletişim kuramayınca, el işaretleri spor salonunu sporculara hediye etti.
 
Spor salonunun açılışını şuan yapmayacaklarını dile getiren Bakan Kılıç, açılışı önümüzdeki aylarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceğini söyledi.
GAP Arena Spor Salonunun açılışına Bakan Kılıç’ın yanı sıra, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Zeynep Karahan Uslu, Mahmut Kaçar, Abdulkadir Gök, Mehmet Akyürek, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Salonunun yoğun programlar nedeniyle açılışını şuan gerçekleştirmeyeceklerini ve önümüzdeki aylarda, ya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve kendisinin görkemli bir şekilde gerçekleştireceklerini kaydetti.
Bakan Kılıç, daha sonra Şanlıurfa’nın ilçelerine yapacakları projeleri tanıttı. Kılıç, yaptığı konuşmasının ardından, Güneydoğu Yaz Spor Oyunları'nda başarılı olan sporculara madalyalarını taktı. Bakan Kılıç ve beraberindeki heyet daha sonra inşaatı tamamlanan GAP Arena Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Bu sırada spor salonunun içerisinde bulunan sporculara seslenen Bakan Kılıç, sporcular ile sesli iletişim kuramayınca, el işareti yaparak, “ Basketçiler, hayırlı olsun salon. Salon sizlere hayırlı olsun” diye defalarca sporcularla iletişim kurdu. Bakan Kılıç’ın bu konuşması üzerine protokol üyeleri arasında gülüşmelere sahne oldu. Bakan Kılıç, daha sonra Teravih Namazı için Balıklıgöl Platosunda bulunan Dergah Camisi’ne geçti. Bakan Kılıç, kıldığı Teravih Namazının ardından Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim programına katıldı. Hafız Ahmet Pasçı tarafından okunan Kur’an tilavetini dinleyen Bakan Kılıç, okunun duanın ardından dinlenmek üzere Otele geçti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49