Öne Çıkanlar baskan Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu danısman

Bu haber kez okundu.

Sözen, ‘Gönüllü herkes bu kente hizmet etmek için çalışıyor’
Şanlıurfa’da uzun yıllardır yapılmayan kent konseyi seçimleri geçtiğimiz yıl 26 Kasım’da yapılmıştı. Bir şehrin dili kulağı olan kent konseyi yeni başkanı Erkan Sözen yeni taşındıkları binalarında bugün basın mensupları ile bir araya geldi. Kent konseyi olarak şuanda 400 gönüllü ile Urfa için çalıştıklarını belirten Erkan Sözen, bu bağlamda iler ki zamanlarsa Urfa adına çok faydalı işler yapacaklarını ve bu çalışmalara da herkesin şahit olacağının altını çizdi. Kent konseylerinin bir şehrin sorun ve sıkıntılarının çözümünde önemli rol oynadığını da değinen Sözen, “Yakın bir zamanda ne kadar faydalı olacağımızı göreceksiniz.” Dedi.
‘Gönüllü herkes bu kente hizmet etmek için çalışıyor’
Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen, “Kent konseyimizin basın çalışmalarının ilk toplantısını yapıyoruz. Alacağınız kararlarınıza kente hayırlı olmasını diliyorum. Yaklaşık üç aydan beridir kent konseyimiz çalışmalarının devam ediyor. İki hafta önce yeni binamıza taşındık. Gezdiniz umarım beğenmişisiniz kent konseyimizde dört tane meclisimiz var. On beş tanede farklı gruplarımız var, farklı çalışmaları oluyor. Bu çalışma gruplarımızdan birisi basın yayın çalışma grubu sadece, çalışma gruplarımızdaki ve meclisteki arkadaşlarımız sizler gibi gönüllülük esaslarına bu kente hizmet etmek için çalışıyor. Ortalama yirmişer kişiden 400 yakın arkadaşımız günülü olarak kent konseyinde bu kente hizmet etmek için ve bu kentin yararı için, kentimizin daha güçlü olması için, daha güçlü marka kent olabilmesi için, halkımızın olup bitenden daha objektif haber alması ve basın yayın kuruluşlarımızın sıkıntıların kalkması için gibi konularda kentimize hizmet edeceğiz.” dedi.
‘İyi başladık, faydalı olduğumuza inanıyorum’
Erkan Sözen, “Kent konseyinin Şanlıurfa’ya sorunlarından, sorunlarını çözümünde önemli bir etkisi güçlü olduğuna inanıyorum. Dediğim gibi hepimiz günülülük esasına göre çalışıyoruz. Yakın bir zamanda ne kadar faydalı olacağımızı göreceksiniz. Bugüne kadar bize farklı anlamda öneriler sorular geldi. Sorularla ilgili çalışma gruplarımız, her soru ile ilgili kendi alanlarındaki çalışma grubuna soruları verdik. O ilgili çalışma grupları cevapları hazırladılar raporlarını getirdiler. Sizin de çalışmalarınızda yapacağınız gibi o çalışma gruplarında hazırlanan raporlar biz bunları topluyoruz yönetme kurulunda 20 arkadaşımız var. Bunlar beraber masaya yatırıyoruz, toparlıyoruz ve uygun bir şekilde ilgili kuruma veriyoruz. Az öncede dediğim gibi bize büyükşehir belediyesinde 10 soru geldi. Onların cevaplarını verdik ve raporlarla birlikte büyükşehir belediyesine teslim ettik. Özel sektörlerden de bize sorular geliyor, kente yapacakları yatırımları alanlarında, bizde üniversite ile birlikte, ilgili kurumla, bir konu ile ilgili Urfalı kişilerden bilgi alıyoruz. Yine bir havuz oluşturuyoruz ve raporu hazırlıyoruz o ilgili işletmeye, kuruma veriyoruz. İyi başladık, faydalı olduğumuza inanıyorum, bundan sonra daha da faydalı olacağımıza inanıyorum. Ben kent konseyimizin Şanlıurfa kentine hayırlı olmasını diliyorum.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49