Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Soğuktan Evdeki Su Borusu Patladı, Apartmanda Buz Sarkıtları Oluştu

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesi 113 sokakta 6 katlı bir Cemaloğlu apartmanın dış cephesinde oluşan buz sarkıtları görenleri şaşkına çevirdi. Apartmanın üst katında oturan bir vatandaşın il dışında olması eksi 5 derecenin olduğu Kentte soğuklarının etkisiyle evin mutfak kısmındaki güneş enerjisine giden su borusu donarak patladı. Patlamanın etkisiyle, mutfak balkonundan sular, aşağıya süzüldü. Soğuğunda etkisiyle balkondan zemine doğru buz sarkıtları oluştu.

Semt sakinlerinden esnaf Hasan Avcı, aparmanda oturan bir vatandaşın memleketine gitmesi sonucu su borularının patlamasından buz sarkıtlarının oluştuğuna işaret ederek,”Burası Sibirya değil, Şanlıurfa Patlayan su borusu bu manzaraların oluşmasına neden oldu. İş yerimize giremiyoruz, her an üzerime buz sarkıntısı düşebilir yetkililer bu durumda bir an önce bir el atsın evi açıp suyu kapatsınlar” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49