Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor patates

Bu haber kez okundu.

Siverekli Badmintoncular Ankara’da Ter Döktü

Yolculuk öncesi Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne gelerek İl Müdürü Hakan Keşküşle sohbet eden gençler çok heyecanlı olduklarını fakat bir o kadar iddialı olduklarını söyledi. İl Müdürü Hakan Keşküş, Şube Müdürleri Murat Önen, Emrah Yaşar ve Nurullah Süzen başarılı badminton takımına spor ayakkabısı ve eşofman hediye etti.

Ankara’da müsabakalara katılan Siverekli sporcular bir önceki müsabakaya göre daha iyi performans sergiledi. 86 takım ve 816 sporcunun katıldığı müsabakalarda ilk 100’ün içinde yer alan sporcular bir dahaki şampiyonada daha iyi bir derece yapmak için antrenmanlara başladı.

KEŞKÜŞ, “ SPORCULARIMIZ MÜCADELECİ”

Gittikleri her müsabakada daha iyi sonuçlar alarak Şanlıurfa’ya dönen genç badmintonculara inandıklarını söyleyen İl Müdürü Keşküş, sporcuların inançlarını ve mücadele ruhunu hiç kaybetmemesi gerektiğini vurguladı.

Sporculara her alanda başarı dileyen İl Müdürü Keşküş, “Geçen yıl badminton Türkiye şampiyonasına gönderdiğimiz sporcularımızı bu yılda şampiyonaya gönderdik ve bu yıl geçen yıla göre daha güzel derece alan sporcularımızı kutluyorum. Hiçbir sonuçta yılmayıp mücadele eden sporcularımız bizleri gerçekten gururlandırıyor. Her biri bir birinden emin ve mücadeleci inşallah bir sonraki müsabakada Şanlıurfa’ya şampiyon olup dönerler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49