Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Siverek Meslek Yüksek Okulu Yeni Yerine Taşındı
Uzun zamandan beri mekân sıkıntısı çeken Harran üniversitesine bağlı Siverek meslek yüksek okulu yeni yerine taşındı.
 
Üniversite Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu’nun takibi sayın
 
Vali ve Milletvekillerinin desteği ile Siverek Y.İ.B.O Harran üniversitesine verildi.
 
Yeni eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesi amacıyla Siverek ilçesine giden Rektör Mutlu ,yeni okul binasında incelemeler yaparak yetkililere talimat verdi.
 
Üniversite Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Mehmet Cece ve Siverek Mes. Yük. Okulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hüseyin Demirbağ’ında hazır bulunduğu ziyarette Rektör mutlu, okulun tadilat işlemlerinin bir an önce bitmesi gerektiğini söyleyerek, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
Rektör Mutlu, üçü aktif , toplamda beş programı bulunan Siverek Meslek Yüksek Okulunun kalan iki programınada bu yıl öğrenci alınacağının müjdesini verdi.
 
Daha sonra Siverek Kaymakamı Hamza Erk al’ı ziyaret eden Rektör Mutlu, kaymakamla bir süre baş başa görüştü.
 
Görüşme sonrası kaymakam Erkal yaptığı açıklamada, üniversitelerin şehirler için öneminden bahsederek, Harran üniversitesinin burada olmasının bir şans olduğunu dile getirdi.
 
Üniversitenin her zaman yanında olduklarını ifade eden kaymakam Erkal, yeni okulun eğitim yılına yetişmesinin ayrıca sevindirici bir haber olduğunu, temennilerinin Siverek ilçemize bir fakültenin kurulmasıdır. Dedi.
 
Okul arazisi yanında bulunan boş bir Alanında üniversiteye devredileceğinin müjdesini veren Kaymakam Erkal ,daha sonra yüksek okul emeği geçen başta Rektör Mutlu olmak üzere herkese teşekkür etti.
 
Üniversite Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu’ da yaptığı açıklamada” Uzun zamandır Siverek ilçemizde yer problemi bulunmaktaydı, diger ilçelerimizde olduğu gibi Siverek ilçemizde de bu sorunu çözmüş bulunmaktayız.
 
Tabi bu işler koordineli çalışmakla mümkündür. Bu hususta katkılarından dolayı Sayın Bakan Bakanımız Faruk Çelik’e, Bakan Yardımcımıza, sayın milletvekillerimize, sayın valimize ve sayın kaymakam ‘beye teşekkür ederim” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48