Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Siverek, Kültür Merkezine Kavuşuyor
Şehir merkezinde ve 13 ilçenin tümünde aynı hizmetleri halkla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, semt pazarları, semt sahaları, alt ve üst yapı derken sosyal hayata yönelik projeleri ile de dikkat çekiyor. Başkan Nihat Çiftçi'nin 'Her ilçemizde kültür merkezleri olmalı' vizyonu ile başlattığı kültür merkezi hizmet atağında Siverek Kültür Merkezinin inşaatı tamamlandı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN AÇILIŞA DAVET

4 bin 900 metrekarelik kapalı alana sahip Siverek Kültür Merkezinin içerisinde 710 kişilik konferans salonu, idare binası, anfi, atölyeler, otopark ve çocuk kütüphaneleri yer alıyor. 6 milyon lira maliyetli bir projeyi daha Siverek halkına kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek tüm Siverek halkını açılışa davet eden Başkan Çiftçi, "Allah'a şükürler olsun şehrini seven Büyükşehir kadroları halkına ne söz verdiyse yerine getiriyor. Belediyecilik budur. AK belediyeciliğin özünde insan var, hizmet var. Büyükşehir Belediyesi olarak Siverek'e kazandırdığımız kültür merkezi sayesinde her yaştan vatandaşımız kültür şehri Şanlıurfa'da hak ettiği hizmeti alacaktır. Tüm bu duygularla tüm Siverek halkımızı Pazartesi günü saat 18.30'da Fırat mahallesinde yapımını tamamladığımız kültür merkezimizin açılışına davet ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48