Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Sınıra Askeri Sevkiyat
Suriye'ye yönelik herhangi bir olası askeri müdahale öncesi sınır hattında güvenlik ve denetimler yoğunlaştı.
 
İkinci Ordu Komutanı Sınırda
 
İknci Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve beraberindeki üst düzey askeri heyet askeri helikopterler ile Şanlıurfa 20. Zırhlı Tuğay Komutanlığı'na geldi. Buradan ikisi Skorsky olmak üzere toplam 5 askeri helikopter ile havalanan Genelkurmay heyeti 20. Zırhlı Tuğay Komutanlığına bağlı Suruç-Mürşitpınar Askeri Birliği'ne geldi.
 
PYD'NİN ELİNDEKİ BÖLGEYİ İNCELEYECEK
 
Genelkurmay askeri heyeti PKK/PYD'nin elinde bulunan (Ayn El-Arab) Kobani sınırının sıfır noktasında bulunan Mürşitpınar Askeri Birliği'nde sınır hattını inceleyeceği öğrenildi.
 
Öte yandan Orgeneral Galip Mendi'nin havadan sınır hattını incelediği esnalarda sınırın diğer tarafında bulunan bir grup Suriyeli Kürt, Mürşitpınar Askeri Birliği denetiminde olan 'Mürşitpınar Sınır Kapısı'na gelerek "savaşa hayır, savaş istemiyoruz" şeklinde döviz kaldırıp slogan atmaları dikkatlerden kaçmadı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49