Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti

Bu haber kez okundu.

Sınır Kapısında Tedirgin Bekleyiş Sürüyor
Suriye'nin Telabyat sınır kapısında endişelendiren bir yığılmanın olduğu görüldü.
Telabyat sınır kapısında yaklaşık olarak 3 bin kişinin geçiş yapmak istediği ancak buna izin verilmediği öğrenildi. 
Akçakale sınır kapısından Türkiye’deki akrabalarının yanına geçmek isteyen ve çadır kentlerde kalıp, vefat eden yakınlarının taziyesine gidip gelmek isteyen birçok mülteci günlerdir sınır kapısında endişeli bir şekilde bekliyor. Her iki sınır kapısında sessiz ve endişeli bekleyiş devam ederken, bu soruna bir çözüm bulunması gerektiğini söyleyen birçok Suriyeli, sınır kapılarındaki bu yığılmanın endişe verici olduğunu dile getirdi.
 
  SINIR KAPISINDA BİR ANNENİN FERYADI 
 
Telabyat sınır kapısında bekleyen ve Türkiye’ye geçmek isteyen binlerce vatandaştan biri olan Ümmül Ferha adlı Suriyeli kadın, Türk yetkililere seslenerek, “Günlerdir burada güneşin altında çocuklarımızla aç susuz bekliyoruz. Beşar bizleri silahla kimyasalla vururken siz bari bizlere acıyarak geçmemize izin verin. Burada çocuklara verecek ne su ne de süt var. Çocuklarımız güneşin altında ve yollarda yatmaktan dolayı perişan oldu. Bu işe bir çözüm bulun bizlere biraz anlayış göstererek içeri alın” diye feryat etti.
Diğer yandan Akçakale sınır kapısında pasaportu olanların giriş ve çıkışlarının devam ettiği görüldü.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49