Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Show başlıyor!
Show TV, yeni yayın döneminin ilk bombasını patlattı! Reyting rekorları kıran dizi Show
Salı günlerinin fenomen dizisi 'Benim İçin Üzülme', yeni yayın döneminde Show TV’de yayınlanacak.
 
Kısa bir süre önce Ciner Grubu'na katılan Show TV’de, yeni sezon hazırlıkları devam ederken, ilk bomba da patladı.  Yeni programlar ve diziler ile güçlü bir yıl geçirmeyi hedefleyen Show TV’nin ilk transferi atv’nin reyting rekorları kıran dizisi Benim İçin Üzülme oldu.
 
Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezona başarılı bir giriş yapan ve kısa sürede Salı günlerinin en çok izlenen dizisi olan Benim İçin Üzülme, yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.
 
AYNI GÜN AYNI SAATTE
 
Yine Salı günleri saat 20.00’de yayınlanacak olan dizi, ikinci sezonunda da izleyenleri ekrana kilitleyecek. Benim İçin Üzülme’nin yeni sezonunda neler yaşanacağı ise büyük bir merak konusu.
 
'ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'Yİ TAHTINDAN ETMİŞTİ
 
Benim İçin Üzülme, Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Salı günündeki saltanatına son vermiş ve çok uzun süredir birinciliği bir türlü kimseye kaptırmayan diziyi reyting listesinde alaşağı etmeyi başarmıştı.
 
Mahsun Kırmızıgül tarafından yapımcılığı üstlenilen ve Artvin'in doğa harikası ilçesi Hopa'da geçen Benim İçin Üzülme adlı dizi, Hopa'da yaşayan bir ailenin dramını anlatıyor. Daha ilk ilk bölümlerinde duygusal sahneleriyle izleyenleri gözyaşlarına boğan Benim İçin Üzülme, sinema tadındaki senaryosu ve yüksek kalitedeki çekimleriyle izleyenleri ekran başına bağladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49