Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

SGK 45 personel alacak
SGK sözleşmeli personel alımı başvuru şartlarını yazımızda okuyabilirsiniz. SGK ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa yapılan "Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Hibe Projesi" kapsamında proje süresince tam zamanlı sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriliyor. Yapılacak olan başvuruların ise 13 Ağustos'ta sona ereceği açıklandı. 7 şehir listesi haber içerisinde tablo şeklinde sunulmuştur.
Proje kapsamında bünyesinde SGK'ya sözleşmeli personel alınıyor. Proje, kadın girişimciliğinin teşviki için yapılıyor. Proje ile kadınların işgücüne katılımının artması amaçlanıyor. Bu çerçeve kapsamında kadın girişimcilere ait mikro ölçekli mali destek veriliyor.
Proje kapsamında belirli süreli personel istihdamı yapılacak. Personel alımları yapılırken Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığınca sınav gerçekleştirilecek. SGK tarafından yapılacak sözlü sınav sonrasında başarılı olan adaylar kurumda belirli süreli olarak çalışabilecek.
İstenen Genel Koşullar
Seçme sınavına katılmak için aranılan şartlar;
Arşiv araştırmasında olumlu sonuç almak,
Askerlik ile ilişkisi bulunamamak,
Görev yaparken engel olabilecek hastalığı bulunmamak,
Kamu haklarından mahrum kalmamak,
Seyahat engeli bulunmaması gerekir.
Genel koşullara ek olarak her pozisyon için iş tanımları ve aranılan nitelikler açıkça belirtilmiştir.
Başvuru Nasıl Gerçekleştirilir?
SGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adaylar birden fazla pozisyona başvuru gerçekleştirebilecek. Adaylar, en fazla üç adet pozisyona başvuru yapma hakkına sahiptir. Tüm başvurular tek bir zarf üzerinden gerçekleştirilecektir. SGK adresinden Başvuru Formunu doldurabilirsiniz.
Başvurular için son tarih 13 Ağustos 2021 olarak açıklandı. Posta yoluyla gerçekleştirilecek başvurularda postada ortaya çıkan gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra yapılan başvurular ise dikkate alınmayacaktır. İşe alım sürecine ilişkin sorularınızı SGK’ya e posta yoluyla iletebilir ve cevap alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
SGK 45 Personel Alacak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48