Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Semt pazarında, yeni tezgahlar
Şanlıurfa’daki semt pazarlarında alışılagelen düzenin dışında bir düzen oluşturan esnaf, diğer esnaf arkadaşları ve vatandaşların dikkatini çekti.
 
Türk Meydanı semt pazarında bir esnaf, sattığı sebze ve meyveleri, yaptırdığı tezgahın üzerine dizerek, satışa sunuyor. Meyveleri, tezgah üzerinde birer kiloluk pet tabaklara yerleştiren esnaf, bu düzeniyle vatandaşların takdirini kazandı. Kendine göre bir düzen oluşturduğunu dile getiren esnaf, semt pazarlarına yeni bir düzen getirmeyi amaçladığını belirtti. Kurduğu tezgah ve oluşturduğu düzen sayesinde daha çok müşteri kazandığını aktaran manav, Pazar yerinin yenilenmesiyle birlikte, Pazar yerine yakışacak bir düzen getirdiğini dile getirdi. Ayrıca, tezgah üzerinde tabaklara yerleştirdiği meyvelerin dizilişine de özen gösteren manav, bütün bunların yanında, meyvelerin etrafına çeşitli bitkiler koyarak, meyvelere ayrı bir şekil vermek istiyor. Oluşturduğu düzen sayesinde müşterilerin de memnuniyetini alan esnaf, hijyen bakımından da etkili olduğu için satışlarının iyi olduğunu söyledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48