Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şeker İzdihamı
Şanlıurfa'da, çeşitli temas ve açılışlarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Veysel Karani Gençlik Merkezinin açılışını çocuklarla birlikte yaptı.
 
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Şanlıurfa’daki temaslarını sürdürüyor. AK İl Meclis toplantısına katılan Bakan Suat Kılıç, daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Veysel Karani Mahallesinde kurulan Gençlik Merkezinin açılışına katıldı. Gençlik merkezinin açılışına; Gençlik ve Spor Bakanı Suat Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Mehmet Akyürek, Zeynep Karahan Uslu, Yahya Akman, Abdülkerim Gök, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ile vatandaşlar katıldı.
Açılış töreninde Bakan Kılıç törene katılan küçük çocuklara şeker dağıttı. Bakanın tepsi içerisinde dağıttığı şekerler çocuklar tarafından kısa sürede tüketildi. Açılış töreninde konuşan Bakan Kılıç, geleceğimiz için güzel nesiller yetiştirmemiz lazım bu nedenle açılan gençlik merkezlerine çocuklarını gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz diyerek “yolu buradan geçen yavrularımızdan kamu binalarına, devlet kurumlarına taşlarla saldırması mümkün değildir. Molotof kokteyli atarak Türk polisimizi yakmaya kalkışmaları mümkün değildir. Yolu buradan geçen yavrularımızın Türkiye’nin neresinde olursa olsun AK parti binalarını ve başka parti binalarını yakmaya kalkışmaları mümkün değildir” dedi. Yapılan konuşmaların ardından gençlik merkezinin açılışı Bakan Kılıç, ve beraberindekiler tarafından gerçekleştirildi.
 
Annelerini Umre'ye göndermek için para toplayan 2 çocuk Bakan Kılıç'tan maddi destek istedi. Bakan Kılıç Vali Güvenç'e yardımcı olunması talimatı verdi. Çocuklara dağıtılan şeker de kısa süreli izdihama yol açtı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49