Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Şehit Yusuf Güler’in Ailesinden Yavuz’a Ziyaret
Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şemdinli’de 05 Temmuz 2022’de şehit düşen P. Er. Yusuf Güler’in ailesini ağırladı.

Başkan Yavuz, şehit babasına sarılarak; "Allah şehidimizden ve nice vatan şehitlerimizden razı olsun. Sizler, bizlere şehidimizin emanetisiniz. Her zaman emrinizdeyiz gece gündüz bizi arayabilirsiniz. Bizler de bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizleri sık sık ziyaret etmeyi sürdüreceğiz." dedi.

Baba Mehmet Ali Güler akrabaları ile beraber ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Mehmet Yavuz'a teşekkür eden Baba Mehmet Ali Güler, şehit haberi verilirken cenaze merasiminde ve taziyede pek çok konuda hep yanımızda oldunuz. Halende yanımızdasınız. Allah sizlerden razı olsun." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48