Bu haber kez okundu.

Şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu Gençlik Merkezi Açılıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından açılışa hazır hale getirilen Şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Toplam 4 kattan oluşan ve içerisinde 10 adet derslik,1 adet kütüphane, 1 adet mescit, 2 adet idari oda ile 1 adet laboratuarın bulunduğu Gençlik Merkezi kısa süre içinde açılışı yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Beraberindekilerle birlikte Gençlik Merkezine giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de devam eden çalışmaları yerinde inceleyip eksikliklerin hemen giderilmesi talimatını verdi. Henüz açılışı yapılmamasına rağmen bölge gençliğinin akınına uğrayan merkezde şimdiden hazır hale getirilen bazı dersliklerde öğrencilere çeşitli kurslar verilmeye başlandı. Başkan Ekinci ve beraberindekiler de öğrencilerle bir araya geldi. Kurs gören öğrencilerle sohbet eden Başkan Ekinci, ilgililerden öğrencilerin taleplerinin yerine getirilmesini de istedi.

İlçe gençliğinin açmış oldukları Gençlik Merkezlerine yoğun ilgi gösterdiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,”Bu Gençlik Merkezimize geçtiğimiz aylarda şehit olan Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu ismini verdik. bu eğitim alanında hem çocuklara yönelik çeşitli kurslar verilecek hem de Birleşmiş milletler Mülteci Konseyiyle birlikte açmış olduğumuz bir laboratuar var. Bu Gençlik Merkezimizin de açılışını kısa süre içinde yapmış olacağız. Dolaysıyla hem bu mahallede hem de civar mahallelerden gelecek olan çocuklarımız da bu eğitim merkezimizden faydalanmış olacaklar. Gençlerimizin ve çocuklarımızın açmış olduğumuz Gençlik Merkezlerine olan ilgisi ve yoğunluğu bizleri bu merkezlerin sayısını daha da artırmaya teşvik ediyor. Yine Ak Ev’ler Spor Salonlarıyla da gençliğe hizmet etmeye devam ediyoruz. Amaçladığımız sosyal dönüşümü sosyal belediyecilik örnekleriyle de gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Bir kez daha tüm gençleri bu merkezlerimize bekliyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48