Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Şehit Aileleri Ve Gaziler Adına Para Toplayanlara İnanmayın
Yavuz, bu konuda vatandaşları uyararak şöyle dedi:

"Şehit Aileleri Derneği Yönetim Kurulu olarak defalarca yaptığımız uyarılara rağmen İl dışından gelerek Şehit Aileleri ve Gazilerin adını kullanarak telefonla arayarak veya dergi satanlar, makbuzla yardım toplayanlar ve bunun gibi Şehit Aileleri, Gazileri istismar ederek halkımızdan para toplayanlar bu faaliyetlerine hala devam ediyorlar. Vatandaşlarımız telefonla arayarak veya ev eve dolaşarak, esnaflarımıza gidilerek vatandaşlarımıza Şehit ve Gazi Ailelerimizi kullanarak dolandırıyorlar. Biz bu il dışından gelen Şanlıurfa Merkez ve İlçelerinde hiç bir katkısı olmayan kişi ve kuruluşların bu yardım taleplerinin kesinlikle karşılanmaması ve tepki gösterilmesini halkımızdan rica ediyoruz. İlimizdeki Şehit Ailesi ve Gazilere yardım etmek isteyen vatandaşlarımız derneğimize muracat edebilirler Toplanan bu paraların hiçbir şekilde Şehit Aileleri ve Gazilerimize, Derneğimize gelmediğini, toplayan kişilerin sahtekâr olduklarını bilmenizi isterim.

Şehit Aileleri ve Gaziler onurlu insanlar olarak böyle bir şeye tenazür etmezler. Yapılan ve toplanan bu paraları kesinlikle kabul edemeyiz.

Bu işi yapanlara gereken cezanın verilmesi için Cumhuriyet Başsavcılığına ve Emniyet Müdürlüğü’ne gerekli müracaatlarımızı yapacağız.

‘Başka illerden vatandaşı arayarak yadda gelerek derneklerin, Şehit Aileleri, Gazilerin adını kullanarak dergi satanlar, makbuzla yardım toplayanlara kesinlikle inanmayın.’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48