Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Şehir Tiyatrosu Perdelerini Açtı
 Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu 8.Sezonunda perdelerini izleyicilere açtı. Şanlıurfa Belediyesi Şair Nabi Kültür Merkezinde sahnelenen tiyatroyu izlemek isteyenler salonu doldurdu. Sezonun ilk oyununda Ömer Kulat’ın yazdığı Abdulkadir Kırıcı’nın yönettiği “Trajikomik” adlı oyun çok beğenildi. Her hafta sonu Cumartesi günü izleyiciyle buluşacak olan Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibinin sergilediği “Trajikomik” adlı oyunda köy yaşantısının spirili bir şekilde hikâyesini anlatıldı. Cumartesi akşamları saat 19.30 yetişkinler tiyatro ile buluşurken aynı gün, gün ortasında saat 13.00 da çocuklara yönelik tiyatro sahneleniyor. Çocuklar için oynanan oyun ise “Çocuklar Neyi İzlesin” ismini taşıyor.

Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Abdulkadir Kırıcı oyunlar hakkında verdiği bilginin yanı sıra halkın ve çocukların tiyatroya ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tiyatroyu izlemeye gelen Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe de bu sezon vatandaşlara bir birinden güzel tiyatro oyunları sahneleyeceklerini belirtti. Halkın katılımının yüksek olmasından da mutlu olduğunu belirten Yücetepe, tiyatroda büyük emekleri olan Abdulkadir Kırıcı’ya teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49