Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Şehir Tiyatrosu Perdelerini Açtı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi her yıl olduğu gibi bu yılda tiyatro sezonunda izleyicilerle buluşacak. Şehir Tiyatrosu ekibi 4 kasım cumartesi günü akşam saat 19.30'da Üstün Dökme'nin yazdığı , Hasan Ocakoğlu'nun yönettiği "komşu köyün delisi" oyunu ile sezonu açıyor. Geçtiğimiz sezon merkez ve ilçelerde 75 bin seyirciye ulaşan Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrosu bu sezon 100 bin seyirciye ulaşmayı hedefliyor.
25 kişilik oyuncu kadrosuyla sahne alacak olan Şehir Tiyatrosu 'Her hırsız haydut değildir, Haybeden gerçek üstü aşk, Bir Urfa masalı ve bunlarla beraber 11 farklı çocuk oyununu ücretsiz olarak Şair Nabi Kültür Merkezinde gösterime sunacak.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Şehir Tiyatrosu, Şanlıurfa merkezdeki gösterilerinin ardından 13 ilçede turneye çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49