Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Şehir Tiyatrosu Öğretmenler İçin Sahne Aldı
Şair Nabi Kültür Merkezi Salonunda sergilenen tiyatro oyununu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, eşi Sema Çiftçi ve çok sayıda öğretmen ve aileleri izledi.
24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun özel oyun sergilediğini belirten Büyükşehir Belediye başkanı Nihat Çiftçi: "Şehir Tiyatrosu ekibimiz geleceğimizi hazırlayan öğretmenlerimiz için sahne aldı. Bizde bu anlamlı etkinlikte öğretmenlerimizin yanında olduk. Geçmişimizi bize öğreten ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayan değerli öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyor ve saygılarımızı sunuyoruz" dedi.Gecenin sonunda Başkan Çiftçi, öğretmen ve ailelerine karanfil hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49