Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor tenis takımı finalde yenildi
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından bölgeler arası düzenlenen tenis turnuvasında, finalde Erzurum’a yenilen Şanlıurfaspor tenis takımı turnuvayı ikinci sırada tamamladı.
 
Türkiye Tenis Federasyonun Bölgeler arası düzenlemiş olduğu tenis turnuvası Ağrı’da yapıldı. Şanlıurfa, Adıyaman, Erzurum, Batman, Elazığ, Diyarbakır, Muş ve Ağrı illerinin katıldığı turnuva renkli görüntülere sahne oldu.
 
Şanlıurfa’yı turnuvada temsil eden Şanlıurfaspor Tenis ve Kano takımı, Antrenör ve İl Temsilcisi Faysal Uyar’ın çalıştırdığı Bayanlar Tenis takımı finalde Erzurum’a yenilerek turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Kupalarını alarak kentte dönen ve kupalarını Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu’na getirerek kendilerine verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.
 
Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, sporcuları makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti, Şanlıurfaspor Kulübünün sadece futbola değil sporun her dalında başarılı olmak için, gerek Sayın Valimiz Celaalettin Güvenç’in gerekse şanlıurfaspor yönetiminin büyük çaba sarfettiklerini, profesyonel veya amatör düzeyde yapılan her tür spor faaliyetinde Şanlıurfa’lı gençlerin yanında olacaklarını belirtti.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49