Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Denizli’ye hazırlanıyor
 Şanlıurfaspor, Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını devam ettirdi

İl Özel İdaresi GAP Vadisi tesislerinde yaptığı idman’a İzzet Kaya ve Hasta olan Fotakis katılmazken, Hafif sakatlığı olan Banahane idmanın tamamında yer aldı.

Sarı yeşilliler, Antrenör Ömer Can Göksu nezaretinde Gerçekleştirilen antrenmanda taktik hazırlık ve

Mahmut Tuncer Renk kattı

Şanlıurfaspor idmanına gelen Ünlü türkücü Mahmut Tuncer İdmana renk katarken, Şanlıurfaspor’un başarısı için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

Futbolcularla şakalaşan Tuncer, bazı maçlarda alınan kötü sonuçların önemli olmadığını belirtirken, “Önemli olan sezon sonu başarılı olmak, taraftarlar sabretsinler Şanlıurfaspor mutlaka başarıya ulaşacaktır” dedi.

Bucak: “Kaliteli bir takımımız var”

İdmanı izleyenler arasında yer alan Şanlıurfaspor Kulüp İdare Amiri Vedat Bucak, Şanlıurfaspor’un mutlaka iyi sonuçlar alacağını söyledi.

Bucak, alınan kötü sonuçlar taraftarların moralini bozabilir biraz sabırlı olursak takımın ileride çok iyi maçlar çıkaracağını herkes görecek, çok kaliteli futbolculardan kurulu takımımız var” dedi.

Pazar günü Denizlispor’u yenerek seri yakalamak istediklerini belirten Bucak, geçen hafta Fethiye deplasmanından alınan 3 puan takımda moralleri bir nebze’de olsa düzeltti. Takımın çıkış yakalayacağından hiç birimizin şüphesi yoktur. Bundan sonraki maçlarımızda seri galibiyetler alacağımızdan eminim” diye konuştu.

Denizlispor maçına tüm Şanlıurfalıları beklediklerini söyleyen Bucak, “Şanlıurfaspor’a gönül veren tüm Urfalıları maça bekliyoruz, unutulmasın ki bu takım birkaç kişinin değil Şanlıurfalıların takımıdır, Pazar günü Saat 15:00’de başlayacak maçta stadın dolmasını bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49