Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Büyükşehir’e hazırlanıyor
Şanlıurfaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor
İl Özel İdaresi GAP vadisi tesislerinde Teknik direktör Ömer Can Göksu nezaretinde yapılan idmana gribal enfeksiyon geçiren Sercan Yıldırım ve A2 takımı maçına giden Muhammet Emin Balcı ve Yunus Emre Mest’in dışında tüm futbolcular katıldı.
Düz koşu ile başlayan idman, jenerasyon, dar alanda kısa paslaşmalar ve top ile çapraz depar ile devam etti. 
Boluspor maçından mağlubiyet ile ayrılan futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlenirken Teknik Direktör Ömer Can Göksu bu konuda futbolcularına sıkı bir psikolojik hareket başlattı. 
Futbolcular ile birebir konuşmalar payan Göksu, idmanı yarı alanda çift kale maç ile sonlandırırken, idman sonrası kendisine ve Sanhok’a sürpriz doğum günü pastası getirildi. 
İl Özel idaresi genel sekreteri ve Şanlıurfaspor 2. Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor sportif işler sorumlusu İbrahim Güllüoğlu ve Kulüp idari menajeri Hakan Keşküş’ün de izlediği idman yaklaşık 2 saat sürdü. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49